Nyheter

Les og lytt til bokmagi – nå lanserer vi i Norge

Nå lanserer vi apptjenesten Polylino! Dette er en digital bildeboktjeneste med fokus på språkutvikling og bred tilgang på bra litteratur. Forskning viser att høytlesning utvikler barns ordforråd, styrker barnets selvfølelse og bidrar til deres emosjonelle utvikling. I Polylino vil alle bøker så klart finnes innlest på norsk.

Mange av bøkene i appen finnes innlest på opptil 40 andre språk! Gode kunnskaper i morsmålet utgjør fundamentet for all læring – spesielt av andre språk. Vårt mål er at alle barn fra tidlig alder skal få oppleve bøkenes magi, på sitt språk.

 

 

I tjenesten inngår også en pedagogisk veiledning som du tilgang til når du har logget inn i appen. Veiledningen er tilrettelagt for norsk av førsteamanuensis i språk og litteratur, Trine Solstad. Denne gir praktiske tips og ulike innfallsvinkler til boksamtaler.

Vi er svært glade over å lansere vår digitale bildeboktjeneste på mange språk i Norge. Vi ønsker at så mange barnehagebarn som mulig, på alle sine språk, får ta del av bildebøkenes magiske verden. Med Polylino får barnehagelærerne en tjeneste som vi vet vil inspirere og være til praktisk hjelp for å oppnå flere av målene i Rammeplanen for barnehagen, sier Jakob Skogholm, VD på ILT Inläsningstjänst.

Polylino finnes allerede på det svenske, finske og tyske markedet. I Sverige er det 100 kommuner og 160 000 barn som bruker Polylino. Polylino vil fortsette å vokse med flere språk og bøker etter hvert. Abonner på vårt nyhetsbrev og følg oss på Facebook for å holde deg informert om nyheter.

Presse kontakt:

Mette Brolinson, Area Manager Norway
+46 (0)70-846 41 45
mette.brolinson@inlasningstjanst.se