Test Polylino i hele kommunen

Leter din kommune etter et digitalt verktøy for å fremme flerspråklighet, litteratur og språkutvikling i barnehagen? Kommune-testen består av en 60-dagers plan og vi har kontinuerlig og nær kontakt under denne perioden. Alle barnehager i kommunen får innloggingsinformasjon, dere blir opplært i tjenesten og vi tilbyr en evaluering – alt for å gjøre avgjørelsen enkel.

circle-large-outline-T40
circle-large-outline-O40

Dette inngår:

  • Første møte med kundeansvarlig. Hvem deltar i testperioden? Hvem er kontaktperson for evalueringen og eventuelle intervjuer?
  • Vi skaper kundekontoer og sender dere  innloggingsopplysninger via e-post. Vi guider dere inn i Polylinos verden og forsikrer at dere får så mye som mulig ut av deres testperiode.
  • Etter 20 dager: kundeansvarlig ringer og sjekker hvordan det går, om dere ønsker mer inspirasjon og sjøsetter evalueringen.
  • Etter 30 dager: vi går gjennom evalueringen sammen.
  • Etter 60 dager: neste steg – vil dere fortsette med Polylino?

Kontakt kundeansvarlig

Ønsker du diskutere kommunetest? Ta kontakt med Tommy Berge vår kundeansvarlig! Telefonnummer: 480 08 603 / e-post: tommy.berge@polylino.no

Vår kommune vil teste Polylino!

Vedlikehold i ettermiddag

Vi planlegger å utføre vedlikehold på vårt system mellom klokken 16 og 18 i ettermiddag. Under denne tiden er det mulig at Polylino kommer til å fungere litt saktere enn vanlig. Takk for forståelsen!