Regn ned til jul med Poly og Linos julekalender

Fyll hver dag i desember med juleinspirasjon. Bak hver luke skjuler det seg boktips, leker og annen julemoro, for barnehagens små og store nisser.

I god tid før første desember vil du få tilsendt bakgrunnsmaterialet til julekalenderen. Slik vet du på forhånd hva som vil vises bak hver luke og kan forberede deg på lukeåpningen. Julekalenderen er digital og GRATIS.

Vil du ha julekalenderen? Slik gjør du:

  • Fyll i skjemaet under senest 24. november. Hvis det er mer enn en avdeling på barnehagen som ønsker kalenderen, er det bra hvis dere fyller ut et skjema per avdeling.
  • Julekalenderen og inspirasjonsmaterialet blir sendt til deg via e-post i løpet av den siste uken i november. På denne måten kan du bli kjent med innholdet og forberede deg.
  • Når du melder deg på julekalenderen, vil du som ikke allerede er kunde ha tilgang til Polylino i perioden fra 26. november til 24. desember.  Abonnementet vil da automatisk kanselleres.

Jeg vil ha Polylinos julekalender 2019!

Når du registrerer deg, vil du som ikke allerede er kunde få tilgang til Polylino under desember måned. Mer informasjon vil bli sendt deg via e-post siste uken i november.