Tell ned til jul med Poly og Linos julekalender

Hvor mange dager er det til jul? Poly og Linos julekalender skaper en fin ramme rundt førjulstiden på barnehagen. Bak lukene i kalenderen skjuler det seg boktips, kreative og naturvitenskapelige prosjekt og mye julemoro – både for små og store nisser.

Kalenderen er koblet til Polylino så under desember vil alle som har meldt seg på kalenderen også få tilgang til verktøyet. Lærerveiledningen til julekalenderen vil dere motta på e-post direkte etter registrering. Slik vet dere på forhånd hva som vil vises bak hver luke og kan forberede dere på lukeåpningen.

Julekalenderen er digital, fungerer både på smarttelefon, nettbrett og datamaskin og helt gratis.

circle-large-outline-T40
circle-large-outline-O40

Vil din barnehage ha julekalenderen? Slik gjør dere:

  • Registrer dere på skjemaet nedenfor senest 24. november. Hvis det er flere avdelinger i barnehagen som vil ha tilgang til julekalenderen, er det lurt å registrere  hver avdeling separat.

  • Vi sender lenk til julekalenderen og tilhørende lærerveiledning til e-posten som skrivs inn ved registrering.

  • Når dere melder deg på julekalenderen, vil dere få tilgang til Polylino i perioden fra 26. november til 24. desember.  Abonnementet vil da automatisk kanselleres.

  • Vi sender påloggingsinformasjonen til Polylino til e-postadressen som ble oppgitt ved registrering onsdag 25. november.

  • Prøveperioden i Polylino er gratis, uforpliktende og avsluttes automatisk 24.desember.

Registrer barnehagen her

Alle er med i trekkningen!

Alle som registrerer seg for julekalenderen blir automatisk med i trekkningen av Apple iPad og totalt tre overraskelse pakker! Vinnerne trekkes i begynnelsen av januar.

Tips: Oppfordrer til å dele hvordan dere jobber med julekalenderen. Enten via vår facebook eller med emneknaggen #polylino på instagram.

 

Vedlikehold i ettermiddag

Vi planlegger å utføre vedlikehold på vårt system mellom klokken 16 og 18 i ettermiddag. Under denne tiden er det mulig at Polylino kommer til å fungere litt saktere enn vanlig. Takk for forståelsen!