Tell ned til jul med Poly og Linos julekalender

Hvor mange dager er det til jul? Poly og Linos julekalender skaper en fin ramme rundt førjulstiden på barnehagen. Bak lukene i kalenderen skjuler det seg boktips, kreative og naturvitenskapelige prosjekt og mye julemoro – både for små og store nisser.

Kalenderen er koblet til Polylino så under desember vil alle som har meldt seg på kalenderen også få tilgang til verktøyet. Lærerveiledningen til julekalenderen vil dere motta på e-post direkte etter registrering. Slik vet dere på forhånd hva som vil vises bak hver luke og kan forberede dere på lukeåpningen.

Julekalenderen er digital, fungerer både på smarttelefon, nettbrett og datamaskin og helt gratis.

circle-large-outline-T40
circle-large-outline-O40

Påmelding

avsluttet

Påmelding til kalenderen er nå avsluttet. Kontakt kundeservice@polylino.no om dere ønsker tilgang til kalenderen.

Vil din barnehage ha julekalenderen? Slik gjør dere:

  • Registrer dere på skjemaet nedenfor senest 24. november. Hvis det er flere avdelinger i barnehagen som vil ha tilgang til julekalenderen, er det lurt å registrere  hver avdeling separat.

  • Vi sender lenk til julekalenderen og tilhørende lærerveiledning til e-posten som skrivs inn ved registrering.

  • Når dere melder deg på julekalenderen, vil dere få tilgang til Polylino i perioden fra 26. november til 24. desember.  Abonnementet vil da automatisk kanselleres.

  • Vi sender påloggingsinformasjonen til Polylino til e-postadressen som ble oppgitt ved registrering onsdag 25. november.

  • Prøveperioden i Polylino er gratis, uforpliktende og avsluttes automatisk 24.desember.