Maksimer høstlesningen med Polylino

Hurra, høsten er her! Gule blader, lukten av våt hund og hansker som har blåst bort? Herlig – dette er det perfekte leseværet! Velg barnehagens koseligste lesehjørne, slå opp en god bok og hopp inn i bøkenes magiske verden sammen med barna. Vi har samlet våre beste tips i «Høsthylla» i Polylino. Alle barnehager som deltar med sin motivering vil automatisk få gratis og uforpliktende prøveperiode av Polylino under november måned.

circle-large-outline-T40
circle-large-outline-O40

Høstens fineste premie

Ikke nok med at vi har samlet barnehagens fremtidige favoritter i en egne hylle, nå har du sjansen til å vinne Polylino til barnehagen din og maksimere høstens lesetimer! For å vinne høstens fineste premie fortell oss kort og konsist hvorfor akkurat barnehagen din skal vinne Polylino. Vinner barnehagen får hele 6 måneders bokmagi med Polylino til fri bruk, samt at alle barn får kose seg videre med bøker hjemme med vårt tilleggsverktøy, Polylino Home Access.

Slik kan du delta:

Fyll ut skjemaet nedenfor. Motiver med maksimalt to setninger hvorfor akkurat din barnehage skal vinne Polylino. Ved å delta, gir du oss tillatelse til å publisere motivasjonen din i kanalene våre. Alle barnehager som deltar med sin motivering vil automatisk få gratis og uforpliktende prøveperiode av Polylino under november måned.