Filmer og guider for Polylino

Her finner du informasjons- og inspirasjonsmateriale, som gjør det lettere for deg å komme i gang med Polylino

circle-large-outline-T40
circle-large-outline-O40

Inspirasjon- og informasjonsfilmer

Her finner du filmer som både informerer og inspirerer når du skal bruke Polylino.

Polylino webinar

Et 40 minutters forhåndsinnspilt webinar som gir en introduksjon til de viktigste funksjonene i Polylino, som du kan se akkurat når det passer deg!

Hva er Polylino?

Polylino er en flerspråklig, bildebokapp for barnehagen. Vi har over 40 ulike språk og mengder av bøker i appen alle utvalgt for å jobbe med i barnehagen.

Polylino elsker språk!

Polylino elsker språk! I Polylino har vi over 50 språk og flere kommer. I filmen får vi høre og se en når Elin Marakatt leser inn en bok på nordsamisk for Polylino.

Stemmesøk i Polylino

Visste du at det er mulig å bruke talesøk når man skal lete opp en bok i Polylino? Slik gjør du: klikk på mikrofonenikonet når du skal søke og fortell nettbrettet hva du leter etter. Dette er en fantastisk mulighet for små lesere, som ennå ikke kan skrive, til å søke selv. Supert eller hva?

Guider til Polylino

Her finner du guider og annet materiale som vi håper vil gjøre det lettere for deg å komme i gang eller fordype deg i Polylino.

Boktips

Her finner du ett lite knippe boktips fra Polylino. Bøkene finner du når du logger inn i verktøyet.

BOKTIPS: Tiril langt, langt borte

En nydelig bok inspirert av folkeeventyrene og Theodore Kittelsens fantastiske univers. Boken er skrevet av Krisitne Haugland og Oda Radoor, og illustrert av Victoria Sandøy. Les og lytt i Polylino!

BOKTIPS: Anna Clara Tidholm

I Polylino finnes det en egen bokhylle der vi har samlet bøker fra Anna Clara Tidholm. Dette er nydelige bøker med en helt egen strek. Passer 0-3 år.

BOKTIPS: Mustafa og stormen

Logg inn i Polylino og les «Mustafa og stormen» av Jens Mellgren! En stormende bra bok strålende illustrert av forfatteren om å være ensom og om å få en venn.

BOKTIPS: Våkn opp, kastanjen min

En nydelig bildebok av Åsa Mendel-Hartvig og Ane Gustavsson om et gammelt kastanjetre og som har levd et laaangt liv. Og om et lite barn som er så glad i det treet.

BOKTIPS: Ruffen

Passer bra til de større barna i barnehagen. I Polylino har vi nå 8 bøker om Ruffen skrevet og illustrert av Tor Åge Bringsværd. Les, les, les!

Vedlikehold i ettermiddag

Vi planlegger å utføre vedlikehold på vårt system mellom klokken 16 og 18 i ettermiddag. Under denne tiden er det mulig at Polylino kommer til å fungere litt saktere enn vanlig. Takk for forståelsen!